NDB

NDB Wildcard Finder Darts Masters

Vrijdagavond 16 oktober belooft nu al een zeer spannende avond te worden. Dan gaan namelijk de spelers uit de herenselectie strijden om de laatste wildcard voor de Finder Darts Masters 2015 welke georganiseerd zal worden op 4,5 en 6 december. Op dit prachtige en enige ‘major’ BDO/WDF televisietoernooi in Nederland kunt u de 24 beste heren, 6 beste dames en 6 beste jeugdspelers uit het internationale circuit in actie zien!

Dankzij de NDB wildcard krijgen de Nederlandse herenselectiespelers een prachtige laatste kans om dit ‘major’ televisietoernooi te bereiken, mochten zij nog niet geplaatst zijn. Door de goede afspraken en een plezierige samenwerking met de organisatie van de Finder Darts Masters is dit alweer de vijfde keer dat de NDB deze selectiewedstrijden mag organiseren. In 2011 was het de Groningse Salmon Renyaan die via deze weg zijn debuut mocht maken in Egmond aan Zee. Het jaar daarop was het de ervaren Rick Hofstra (Sneek) die zijn deelnameplaats zeker stelde en in 2013 was de toen nog 17-jarige Jeffrey de Zwaan uit Leidschendam de sterkste tijdens de selectiewedstrijden. De laatste editie werd gewonnen door Richard Veenstra (Ossenzijl) die nog maar net in de selectie zat en gelijk zijn debuut mocht maken op één van de grootste dartspodia. De NDB wildcard is dus een prachtige kans voor alle spelers in de herenselectie op weg naar de internationale top!

De spelers die aan dit kwalificatietoernooi meedoen zijn: Wim Kroezen, Marcel Blik, Jeffrey Sparidaans, Rick Hofstra, Berry van Peer, Michel van der Horst en Frans Harmsen. Het toernooi wordt gespeeld in Darts Club Nijkerk en iedere deelnemer mg maximaal 5 supporters meenemen. Verder is dit toernooi NIET VRIJ TOEGANKELIJK VOOR ANDER PUBLIEK.

De spelers hebben deze informatie inmiddels ontvangen maar het uiteindelijke speelformat worden later ingevuld

error: © Prodarts Europe - the Netherlands