FINDER MASTERS

Eerste twee wildcards voor Finder Darts Masters 2015 uitgegeven

Vandaag maakte de organisatie van de Finder Darts Masters de eerste namen bekend van spelers die een wildcard ontvangen voor deelname aan het internationale Finder Darts Masters toernooi dat van 4 tot en met 6 december wordt gehouden in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. De eerste wildcard ging naar Zaankanter Remco van Eijden. Remco viel dit jaar net buiten de boot voor directe plaatsing. Hij eindigde als 17de op de Finder Darts Masters ranking, de eerste 16 spelers plaatsen zich rechtstreeks op basis van deze ranking.

Remco behoort al jaren tot de groep beste internationale spelers en staat ook hoog genoteerd op de wereldranking van de BDO. Een speler die dus thuis hoort op het wereldpodium van de Finder Darts Masters en daarom een wildcard heeft ontvangen.

De tweede wildcard die de organisatie heeft uitgegeven is gegaan naar James Hurrell uit Moreton in Marsh Engeland. James, onder meer runner up  van de Roemenië Classic en het Zwitserland Open en de nummer 26 van de BDO ranking, eindigde ook net buiten de beste 16 van de Finder Darts Masters ranking voor 2015.

Zijn selectie voor het Engelse nationale dartsteam en meerdere goede resultaten in het internationale circuit trokken de aandacht van de organisatie die hem dit jaar met deze wildcard laten debuteren op het grote podium van de Finder Darts Masters.

De kaartverkoop voor de Finder Darts  Masters is inmiddels in volle gang.  Ook zijn er voor dit toernooi aantrekkelijke hotelarrangementen beschikbaar. Op dit toernooi kunt u de 24 beste heren, 6 beste dames en 6 beste jeugdspelers uit het nationale en internationale dartscircuit in actie zien. Informatie over tickets, passe partouts, hotelboekingen  en  het toernooi kunt u vinden op:  www.findermasters.nl

error: © Prodarts Europe - the Netherlands