WDF/BDO

Inschrijving HAL Masters en HAL Open Darts 2016

De inschrijving voor de twee internationale dartstoernooien de HAL Masters en het HAL Open Darts is inmiddels in volle gang. Op zaterdag 19 maart wordt in Evenementenhal Venray de HAL Masters gespeeld en op zondag 20 maart het HAL Open Darts. Op zowel zaterdag als zondag wordt er gespeeld in de categorieën: heren, dames, jongens en meisjes singles (deelname vanaf 8 jaar). Het inschrijfgeld voor heren en dames is € 20,- per dag en voor de jeugd € 10,- per dag.

Beide toernooien tellen mee voor de BDO ranking en de Finder Darts Masters ranking en daarbij verdienen de Hal Open Darts kampioenen ( heren, dames en jongens ) een startbewijs voor de Finder Darts Masters 2016.

Iedereen die is gerechtigd om Winmau World Masters, Lakeside en Finder Darts Masters te gooien, mag deelnemen aan dit evenement. Dit betekent dat iedereen die geen lid is van PDC of PDPA zich mag inschrijven.

Meedoen kan alleen op basis van voorinschrijving via de website van het toernooi,  www.halopendarts.nl en de inschrijving loopt tot 12 maart 2016

error: © Prodarts Europe - the Netherlands