NDB

Dutch Open 2016 live bij RTV Drenthe

RTV Drenthe zal de finaledag van de Dutch Open Darts 2016 opnieuw live gaan uitzenden. Dit unieke dartsevenement vindt plaats van vrijdag 29 t/m zondag 31 januari in de Bonte Wever Assen. De Dutch Open Darts is het grootste en gezelligste dartstoernooi van Europa, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen. “We zijn zeer blij dat we voor de derde keer op rij het grootste en gezelligste open dartstoernooi van Europa live gaan uitzenden op TV Drenthe. Zo wordt opnieuw een groot en breed publiek bereikt, iets wat dit prachtige evenement verdient,” aldus Niels de Ruiter, toernooidirecteur van de Dutch Open Darts.
Vorig jaar was de finale tussen Martin Adams en Darryl Fitton een ware sensatie. Live op TV Drenthe en voor het oog van duizenden fans gooide Darryl Fitton een 9-darter. Beide Engelse darters stonden te glunderen op het podium en werden toegezongen door duizenden dartsfans. Adams pakte de eerste prijs en won daarmee een bedrag van €5.000 euro. Fitton nam de sleutels van zijn gloednieuwe Broekhuis auto in ontvangst die hij won doordat hij de perfecte leg had gegooid.

Ook RTV Drenthe is blij met de continuering van de samenwerking; “De finaledag van de Dutch Open Darts is de afgelopen jaren erg goed bekeken op RTV Drenthe. Darts is een populaire kijksport maar kent ook vele beoefenaars in Drenthe. We zijn verheugd over het feit dat we de Dutch Open Darts wederom live in beeld kunnen gaan brengen, die via de live stream wereldwijd te bekijken is,” aldus Martin van der Veen, eindredacteur RTV Drenthe.

Tijdens de uitzending zal het gehele podiumprogramma met de finales van de heren, dames en jeugd te zien zijn, met analyses van ervaren darters. Daarnaast zullen er interviews met verschillende top darters te zien zijn en krijgt u een sfeerrapportage van dit prachtige evenement te zien.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands