WDF/BDO

Glen Durrant op titel koers na winst op Darius Labanauskas.

Glen Durrant ligt nog steeds op koers als het gaat om The Lakeside titel 2017. In de kwartfinale wedstrijd tegen de Litouwer Darius Labanauskas kwam de nummer 1 van de bdo geen enkele seconden echt in gevaar. Met 5-2 ( 1-3, 3-1, 2-3, 3-1, 3-0, 3-2, 3-1) wist Duzza de wedstrijd naar zich toe te trekken en zich te plaatsen voor de halve finale.

Beide heren houden elkaar in evenwicht.
Glen Durrant en Darius Labanauskas houden elkaar in het begin van de partij aardig in evenwicht. daar waar Labanauskas de eerste set pakt met 3-1 is het Durrant die met de zelfde cijfers gewoon set 2 tot zich neemt. met deze tussenstand van 1-1 in sets gingen beide heren rusten. De 3e set gaat weer naar Labanauskas met 3-2 die de set besluit met een Finish van 156. Durrant lijkt niet echt aangedaan door die 156 finish van Labanauskas, met 3-1 pakt Durrant set 4 en is het gewoon weer in evenwicht 2-2.

Glen Durrant neemt afstand
Labanauskas ziet Durrant  van zich weglopen met 3-0 en 3-2 is het de nummer 1 van de wereld bij de bdo die 2 sets oprij weet te winnen en zo uitloopt van de Litouwer naar een 4-2 voorsprong. Daarmee is Durrant nog 1 set verwijderd van een plek in de halve finale. Labanauskas wist wat hem te doen stond  en dat waren 3 sets oprij winnen.

Glen Durrant maakt het zakelijk af
Daar waar de Litouwer Darius Labanauskas nog hoop had is het toch Durrant die de klus op een zakelijke manier weet af te ronden hij pakt de set die hem naar de halve finale van The Lakeside brengt met 3-1 in legs.

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands