PDC

European Championships: MVG & Klaasen eenvoudig naar de kwartfinales

Jelle Klaasen heeft zeer overtuigend de kwartfinales behaald van de European Championships, in de 2e ronde versloeg hij niemand minder dan Stephen Bunting met dikke cijfers het werd maar liefst 10-4. Klaasen liep al snel naar een 3-0 voorsprong, maar het was Bunting die terug kwam tot 3-3, maar dit was meer te danken aan Klaasen zelf, hij miste maar liefst 22 darts voor de dubbels deze 3 legs. Na de pauze herstelde Jelle zich goed en gaf nog maar 1 leg af.

Gerwyn Price was vandaag toeschouwer in zijn eigen wedstrijd, hij was geen enkele partij voor onze Landgenoot Michael van Gerwen. Michael veegde werkelijk de vloer aan met zijn tegenstander. halverwege de partij was MVG zijn gemiddelde 112,00 dit zakte uiteindelijk naar 105,50.

Ook Phil the Power Taylor won vrij eenvoudig zijn 2e ronde wedstrijd.Taylor had werkelijk geen kind aan Joe Cullen, Joe leek het allemaal wel goed te vinden het werd dan ook 10-3 in het voordeel van Taylor.

James Wade zien we morgen ook terug in de kwartfinale hij won zijn 2e ronde partij van Max Hopp het werd 10-3 in het voordeel van Wade. Max Hoppwas geen schim van de Hopp die hij gisteren was.

Jelle Klaasen – Stephen Bunting  10-4
Phil Taylor – Joe Cullen  10-3
James Wade v Max Hopp  10-3
Michael van Gerwen – Gerwyn Price  10-2

error: © Prodarts Europe - the Netherlands