FINDER MASTERS

Martijn Kleermaker verovert laatste wildcard voor Finder Darts Masters 2016

Het heren deelnemersveld is compleet. De laatste deelnemer voor het herentoernooi  moest voortkomen uit het NDB play off toernooi en dat is gisteren gespeeld. Zeven spelers uit de Nederlandse herenselectie gingen gisteren de sportieve strijd aan voor deze ene nog beschikbare plek op de Finder Darts Masters. Na een poule fase plaatsten Martijn Kleermaker, Hendrik Tooren, Chris Landman en Toon Greebe zich voor de halve finales.  Martijn Kleermaker klopte in de ene halve finale Toon Greebe met 5-2 en in de andere halve finale was Chris Landman te sterk voor Hendrik Tooren. Hendrik verloor met 5-0.

In de finale tussen Kleermaker en Landman ging het in het begin gelijk op maar in de vijfde leg wist Martijn Kleermaker een voorsprong te nemen die hij niet meer uit handen gaf en uiteindelijk met 6-2 de finale won.

Harderwijker Martijn Kleermaker, die onlangs nog naast plaatsing voor de Finder Darts Masters greep omdat hij de finale verloor van de Champions League of Darts, gaat nu toch  in december zijn debuut  maken op het wereldpodium van de Finder Darts Masters, die van  9 tot en met 11 december gehouden wordt in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee.

Een overzicht van alle deelnemers aan de Finder Darts Masters en informatie over het bestellen van kaarten en/of boeken van hotelarrangementen vind u hier >

Foto © Evert Zomer –  2016

error: © Prodarts Europe - the Netherlands