WDF/BDO

1De nieuwe Winmau World Masters zitten hier tussen

Eind van de middag gaat in het Engelse Hull de derde dag van de Winmau World Masters van start. Als eerste staan de 2 halve finales dames op het programma waarin de laatste Nederlandse kanshebster, Tamara Schuur het in de tweede partij gaat opnemen tegen Julie Gore uit Wales. Als eerste partij een Engeland tegen Engeland partij met de beste dames uit het Engelse circuit, Deta Hedman en Lorraine Farlam. Aansluitend rond 18:30 Nederlandse tijd begint de eerste partij van de heren kwartfinales.

Met in het veld nog Wesley Harms en Benito van de Pas die hun uiterste best zullen doen om de volgende ronde te halen. Net zoals alle andere spelers is de Winmau World Masters titel een hele mooie affiche op je prestatielijst, dus die titel wil je hebben. Wesley die als eerste aanbod komt zal daarvoor eerst Dave Prins moeten kloppen. Benito speelt tegen de als eerste geplaatste Stephen Bunting, een man in vorm dit seizoen, maar dat is Benito ook.

De twee spelers die voor een verrassing zorgden, de Zwitser Thomas Junghans en de Noor Rohit David treffen elkaar in de voorlaatste partij van de avond, gaat er in ieder geval nog 1 door die misschien voor nog meer sensatie gaat zorgen.

Hieronder het speelschema voor vanavond.

  Schema voor zaterdag   13-okt-12    
Tijd   Player   Player score  
  Halve finale dames      
17:30 Deta Hedman Lorraine Farlam    
18:00 Julie Gore TAMARA SCHUUR    
         
  Laatste 16 heren      
18:30 Dave Prins WESLEY HARMS  1  3
19:00 Jim Williams Ross Montgomery    
20:15 Scott Mitchell James Wilson    
20:45 Stephen Bunting BENITO VAN DE PAS    
21:15 Paul Brown Steve Douglas    
21:45 Gary Robson Tony O’Shea    
22:15 Rohit David Thomas Junghans    
22:45 Phil Nixon Sam Head    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands