WDF/BDO

Deta Hedman en Julie Gore spelen Winmau finale

Komende zondag staat de momenteel sterkste dame in het dartscircuit, Deta Hedman in de finale van de Winmau World Masters. Maar daar zag het in de partij tegen landgenote Lorraine Farlam in de eerste 4 legs helemaal niet naar uit. Lorraine dicteerde de match en had na 4 legs een voorsprong . Het stond 1-3 en in de vijfde leg was ze heel dichtbij de overwinning. Met een 68 finish maakte Hedman 2-3 en die kwam hard aan bij Lorraine.

Deta profiteerde hiervan en brak in de zesde leg terug voor 3-3 met een 121 finish. De laatste leg was een formaliteit, Lorraine zat stuk en zag met lede ogen toe hoe de darts van Deta een 32 finish vo maakte en daarmee een finale plaats binnen haalde. Gemiddelden Hedman 28.15  en Farlam  24.91.

Alle hoop van Nederlands was gevestigd op de volgende partij tussen Julie Gore en Tamara Schuur. Tamara bezig aan een heel goed seizoen had nu de kans door te breken en kroon op haar inzet de laatste jaren. En ze begon goed tegen de routinier uit Wales, Julie Gore. Maar Tamara vergat het belangrijkste, de winnende dubbel scoren en zo gaf ze leg na leg af aan de koele Gore.

De moed zakte Tamara zo in de schoenen en dan ben je tweede bij een dartster als Julie Gore met zoveel podium ervaring. Het werd een droevige 4-0 nederlaag voor Schuur en zien we Julie zondag terug in de finale tegen Deta Hedman. Gemiddelden Gore 26.72 – Schuur 22.42

Op de foto’s bij dit verslag; in de slider Deta Hedman en links boven Julie Gore (C) BMAP – Zeddam 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands