WDF/BDO

Aanstaande zaterdag stijgt in Egmond aan Zee de temperatuur

clodzaal_01Aanstaande zaterdag 13 september gaat om 12:00 uur de grote finale van de Champions League of Darts. Een  plaatsingstoernooi voor de Zuiderduin Masters en Winmau World Masters waarvoor heel veel spelers de afgelopen maanden in de strijd zijn geweest om zich voor deze dag te plaatsen. Maar dan ben je er nog niet en zullen de vele dames, heren, junioren, aspiranten en meisjes die dag het beste van zich zelf moeten tonen om aan het eind van de middag als kampioen gehuldigd te worden en de zo fel begeerde start bewijzen in ontvangst te nemen. Voor de kampioen bij de heren, dames en junioren ligt er een startbewijs klaar voor deelname aan het grote Zuiderduin Masters toernooi en startbewijzen voor de Winmau World Masters. Voor de kampioene van het meisjestoernooi is er een startbewijs voor de Winmau World Masters en de kampioen van het aspirantentoernooi wordt uitgenodigd om de Zuiderduin van heel dichtbij mee te maken.

Voor het evenement is de loting inmiddels gedaan en voor een indeling van de diverse toernooi klik je hier.

Natuurlijk is uw support aanstaande zaterdag van harte welkom. De entree voor de Champions League of Darts is voor toeschouwers gratis! Wil u genieten van darts op het hoogste niveau dan mag u dit niet missen. U bent van harte welkom! De zaal gaat open om 10:30 uur  en deelnemers dienen zich voor 11:30 uur aan te melden bij de wedstrijdtafel.  De eerste wedstrijden starten om 12:00 uur.

Voor het toernooi geldt voor de deelnemers een kleding voorschrift zoals gehanteerd door de Nederlandse Darts Bond.

Dit houdt in o.a. en pantalon en shirt met kraag. Tevens dien je een legitimatiebewijs mee te nemen. De wedstrijdleiding kan hier om vragen!

Na afloop is er een leuke feestavond die wordt gehouden in the Pub van het hotel. Alle deelnemers en toeschouwers zijn natuurlijk van harte welkom om dit feest mee te maken! Hotel Zuiderduin biedt tevens diverse arrangementen aan om er een fantastisch weekend van te maken. Voor meer informatie over het hotel en de routebeschrijving kijk op:www.zuiderduin.nl. 

De wedstrijden vinden plaats in:

Hotel Zuiderduin

Zeeweg 52

1931 VL  Egmond aan Zee

Parkeren op de hotel parkeerplaats is alleen te gebruiken door gasten van het hotel. Niet hotelgasten kunnen (betaald) parkeren op nabij gelegen openbare parkeergelegenheden.

 

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands