WDF/BDO

Co Stompé ontvangt eerste wildcard voor Zuiderduin Masters 2014

Co_Stompé_01De eerste wildcard die de organisatie van de Zuiderduin Masters uitgeeft gaat naar Co Stompé. Co, ooit de meest bekende trambestuurder van Nederland en tot op de dag van vandaag nog steeds een icoon van de Nederlandse dartssport, was jarenlang een vertrouwd gezicht op de Masters toernooien. The Matchstick, zoals zijn bijnaam luidt, is na jaren weer te bewonderen in Egmond aan Zee en dat zal veel supporters deugd doen.

Sinds januari van dit jaar is Co weer terug in het WDF/BDO circuit, de bond waar hij carrière heeft gemaakt, en timmert hij hard aan de weg voor een comeback in de top. De wildcard voor deelname aan de Zuiderduin Masters is dan ook een mooie opsteker voor de inmiddels 52-jarige darter uit Lelystad.

Zaterdag a.s. wordt in Hotel Zuiderduin de Champions League of Darts gespeeld en zullen meer deelnemers aan de Zuiderduin Masters bekend kunnen worden gemaakt. Op dit plaatsingstoernooi zullen in totaal 3 spelers, een heer, een dame en een jeugdspeler uit de Nederlandse dartscompetitie, een startbewijs verdienen voor het bekendste dartstoernooi van Nederland, dat van 5 t/m 7 december plaatsvindt.

Voor meer informatie over deelnemers, het bestellen van kaarten of het reserveren  van een hotelarrangement, kunt u terecht op www.zuiderduinmasters.nl

error: © Prodarts Europe - the Netherlands