PDC

Zware klus in Liverpool voor Peter Wright

Peter Wright heeft vanavond, tijdens de elfde speelweek van de Betway Premier League, nu niet bepaald een gemakkelijke avond. Buiten dat ‘Snake Bite’ vanavond twee keer in actie komt zijn het ook nog eens niet de meest eenvoudige wedstrijden. In de tweede match van de avond moet de nummer twee van deze competitie aan de bak tegen de nummer 1, Michael van Gerwen en sluit Peter de avond af tegen Gary Anderson, momenteel vijfde.

Gary Anderson zelf komt vanavond, in Liverpool, zelf ook twee keer in actie. Anderson opent de avond voor ongeveer een 8.000 koppig publiek tegen hekkensluiter Dave Chisnall.

In de derde wedstrijd Raymond van Barneveld tegen Adrian Lewis, respectievelijk derde en zesde. Gaat Raymond weer een plaatsje stijgen als Wright punten laat liggen en hij Lewis de baas weet te blijven? Dan komt een plek in de play off voor Barney toch steeds dichterbij.

In de vierde match dan Phil Taylor tegen James Wade. Taylor bezet de vierde plek en deze plek is nog goed voor een plek in de play off. Maar kan Taylor deze vasthouden of gaat hij vanavond stuivertje wisselen met Anderson of Lewis die twee punten achter Taylor staan?

Een avond waar mogelijk weer veel gaat gebeuren. Het schema staat hieronder.

Week  11   LIVERPOOL    
Pos  Player   Player    score
1 Gary Anderson Dave Chisnall
2 Michael van Gerwen Peter Wright
3 Adrian Lewis Raymond van Barneveld
4 Phil Taylor James Wade
5 Peter Wright Gary Anderson

 

Foto © Lawrence Lustig – PDC 2017

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands