WDF/BDO

Winmau World Masters in september weer in Bridlington

Na 8 jaar van afwezigheid keert de Winmau World Masters terug naar de Bridlington Spa. ’s Werelds oudste toernooi zal vanaf maandag 25 september tot en met donderdag 28 september weer gehouden in deze badplaats aan de Oostkust van Engeland waar de beste spelers van het BDO circuit zullen strijden voor deze prestigieuze titel.Het programma voor Winmau World Masters 2017 is als volgt;

  • Maandag 25 september – Winmau World Masters play-offs
  • Dinsdag 26 en woensdag 27 september – Winmau World Masters (podium wedstrijden)
  • Donderdag 28 september – Lakeside World Championships Play-offs

De Winmau World Masters is een uniek toernooi waar de beste mannen, vrouwen, jongens, meisjes en nu ook minder valide spelers de sportieve strijd aangaan op het de grootste podia van allemaal.

Ian Flack, Winmau’s Sales en Marketing Director, zei: “We zijn er blij met de terugkeer naar Bridlington! De Spa is echt een iconische locatie en de sfeer is altijd heel bijzonder. Dit jaar is de 44e editie van het oudste een grootste darts toernooi van deze planeet, en we zijn er van overtuigd dat we weer enige schitterende partijen zullen zien tussen de beste spelers van het BDO, WDF en WDDA / BDDA citcuit.”

Het toernooi is een vervolg op de BDO Winmau Britse Classic en BDO British Open, ondersteund door EY Events, dat plaatsvindt van vrijdag 22 tot zondag 24 september op de Bridlington Spa.

Sue Williams, voorzitter van de BDO, zegt: “De raad van bestuur is ook blij met de terugkeer naar de Bridlington Spa voor de 44e Winmau World Masters. Wij waarderen de steun die we krijgen van EY Events samen met het personeel van de Spa en hopen op een record aantal deelnemers uit de hele wereld. Veel spelers zullen al aanwezig zijn op de Winmau Britse Classic en British Open. ”

Ticket informatie zal binnenkort beschikbaar zijn op de Bridlington Spa website: www.bridspa.com

error: © Prodarts Europe - the Netherlands