WDF/BDO

Zuiderduin Masters organisatie deelt opnieuw twee wildcards uit

jwidmayer_pers_webVoor het komende Zuiderduin Masters toernooi is het deelnemersveld nagenoeg compleet. Bij de heren ontbreken nog een paar namen en ook het jeugdtoernooi is nog niet geheel compleet. maar vanavond zijn er weer twee namen bekend gemaakt. De eerste gaat naar de 44-jarige Amerikaan Jim Widmayer. Widmayer, geboren en getogen in New York, draait al enige jaren mee in het nationale en internationale circuit. Momenteel is hij de nummer 1 op de Amerikaanse Darts Bond en ook heeft Jim Widmayer zich geplaatst voor de Lakeside, waar hij in de voorronde uitkomt tegen Garry Thompson.

Gebaseerd op zijn prestaties dit seizoen en om de Zuiderduin Masters echt de uitstraling te geven van internationaal evenement heeft de organisatie besloten aan Jim Widmayer een wildcard te geven. En de tweede en voorlaatste wildcard gaat naar Remco van Eijden. Remco van Eijden bewees door zijn prestaties dit seizoen op onder andere Open Zwitserland, Open Oostenrijk en Open Schotland met de wereldtop mee te kunnen en bezet momenteel de 8ste plek op de BDO wereldranking.

Dit weekeinde speelde de 33-jarige Zaankanter mee in de Winmau World Masters in Hull, Engeland waar hij helaas in de kwartfinale verloor van de Stephen Bunting, momenteel de nummer 1 van de BDO wereldranking.
Voor de organisatie van de Zuiderduin Masters reden om hem, tijdens de terugreis op de boot van Hull naar Rotterdam, te verblijden met een wildcard. Inmiddels zijn er dus 22 spelers bekend. De NDB zal binnenkort een speler uit de Nederlandse selectie bekendmaken en de organisatie heeft ook nog 1 wildcard ter beschikking.
De kaartverkoop voor de Zuiderduin Masters is inmiddels in volle gang. Ook zijn er voor dit toernooi aantrekkelijke hotelarrangementen beschikbaar. Op dit toernooi kunt u de 24 beste heren, 6 beste dames en 6 beste jeugdspelers uit het nationale en internationale dartscircuit in actie zien. Informatie over tickets, passe partouts en hotelboekingen en het toernooi kunt u vinden op: www.zuiderduinmasters.nl.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands