WDF/BDO

In Driebergen bleef het spannend tot aan de laatste partijen

Naarmate de finales naderden werd de spanning voor sommige heren groter en groter. Er was namelijk vandaag ook nog een wildcard te winnen voor de Zuiderduin Masters en daar aasten een flink aantal spelers op.

Deze wildcard mocht de NDB uitgeven en was voor bestemd voor de nummer 2 op de Nederlandse ranking aan het eind van de speeldag van het Open Midden Nederland. Dit omdat de nummer 1 van de Nederlandse ranking al een startbewijs had. De speler die bij aanvang van dit toernooi de beste kansen had was Ronald Brandsen want die stond nummer 2.

Wel een aantal kapers op de kust waaronder de uiteindelijke ontvanger van deze wildcard, Remn Hurrebrink. Remon volgende maand 34 wonend in Enschede stond aan het begin van de dag op een gedeeld zevende plaats maar door het bereiken van de finale steeg hij boven iedereen en allemaal uit en zetelt nu op de tweede plaats van de Nederlandse ranking.

Remon mocht dan ook uit handen van promotor van de Zuiderduin Masters, Gerard Elderenbosch en Technisch Direktuer van de NDB het symbolische startbewijs in ontvangst nemen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands
%d bloggers liken dit: