WDF/BDO

Zoveel kansen krijg je nergens in 1 weekend

Wie het kan het zich nog herinneren? Eind 2013 – begin 2014 na het in Nederland wegvallen van een internationaal dartsevenement kreeg de dartswereld het bericht dat er een nieuw internationaal evenement was geboren, het HAL Open Darts. In nog geen 3 maanden tijd werd er door de organisatie een nieuw top evenement op poten gezet op een schitterende locatie in Venray, de Evenementenhal. Vorig jaar haalde de HAL organisatie opnieuw het nieuws door als eerste toernooi in Nederland in plaats van een koppel- en singletoernooi nu in 1 weekeinde twee singletoernooien te houden.

De HAL Masters en het HAL Open Darts zijn toernooien waar spelers en speelster de zo belangrijke BDO  en Finder Darts Masters ranking punten  kunnen vergaren en krijgen de winnaars een startbewijs voor deelname aan de Winmau World Masters. En er is een extra bonus bij het HAL Open. Daar ligt ook nog een startbewijs klaar voor deelname aan de Finder Darts Masters voor de winnaars van het heren- dames- en jongens singletoernooi.

Zoveel kansen om naar de top te komen krijg je toch nergens? En die kans krijg je dit jaar weer want op zaterdag 19 maart staat de HAL Masters weer op de agenda en zondag 20 maart het HAL Open Darts. Inmiddels is de inschrijving in volle gang en hebben toppers als Martin Adams, Welsey Harms, Andy Fordham, Ted Hankey, Lisa Ashton, Aileen de Graaf en Trina Gulliver zich ingeschreven voor deze dagen.

Inschrijven voor dit evenement kan alleen door middel van voorinschrijving via de website van deze toernooien www.halopendarts.nl en de inschrijving sluit op 12 maart 2016. Dus als je je kansen niet onbenut wil laten is het nu zaak je in te schrijven voor dit grootse evenement in Venray.

Op de website van deze evenementen vind je ook aantrekkelijke arrangementen voor hotelovernachtingen in top hotels in de buurt. Bezoekers zijn van harte welkom en voor hun is de entree gratis. Ook kun je gratis parkeren voor de Evenementenhal.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands