OVERIG NIEUWS

Wouter Vaes moet opnieuw buigen voor Gino Vos

GinoVos_oranjebarNa afgelopen dinsdag de negende speeldag van de Oranjebar Super Ranking te hebben afgewerkt en met nog drie kwalificatiedagen voor de boeg lijkt het erop dat niemand in staat is om Gino Vos af te stoppen. Van de acht gespeelde rondes stond Gino liefst 6 keer in de finale en won de man uit Oss maar liefst 5 keer. Met een deelnemersveld van 16 heren en 1 dame werd er gestart en na de groepsfase waren het niet de minste die overbleven; Ricardo Tiebosch, Roy Leenders,Theo Bekkers, Davy van de Zande, Wouter Vaes, Andre Steenbakkers, Gino Vos en Hermie van Orsouw konden zich voorbereiden op het spelen van de kwartfinales.

In de kwartfinale werd als snel duidelijk dat Theo Bekkers, Wouter Vaes, Ricardo Tiebosch en Gino Vos de mannen waren die het vanavond gingen uitmaken. Moest Gino nog een spannende halve finale partij afwerken tegen Theo (4-3), in de tweede halve finale maakte Wouter gehakt van de arme Ricardo, die met 4-1 van het bord werd gestuurd. Als pleister op de wond mocht Ricardo zich, met vijf maximumscores, wel 180-koning van de avond noemen.

De finale werd een exacte kopie van de finale van afgelopen week , Gino Vos tegen Wouter Vaes, en kende ook exact dezelfde uitslag, te weten 5-2 voor Gino. Door deze uitslag lijkt Gino in de Oranjebar de rol van stadsgenoot Braulio Roncero over te nemen; ook deze toernooien Boss komt weer uit Oss.

Met nog 3 kwalificatieavonden te gaan is het overigens, buiten de eerste vier van de rankinglijst die zeker zijn van deelname, nog erg spannend om te zien welke 12 spelers zich gaan kwalificeren voor de finaledag dus zal er de komende weken nog veel strijd geleverd moeten worden door mannen als om er maar een paar te noemen; Benito van de Pas, Bobby Biemans en Davy van de Zande.

Uitslag van speeldag 8:

1. Gino Vos 2. Wouter Vaes 3. Theo Bekkers en 4. Ricardo Tiebosch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands