WDF/BDO

Aantal deelnemers aan 7de MariFlex Open nu al op recordhoogte – Inschrijving iets verlengt

MariFlex_slider_01Nog  enkele dagen te gaan en nu al is het record  aangemelde deelnemers voor het meest karakteristieke dartstoernooi van Nederland, het International MariFlex Open Darts Tournament,  gebroken.  Het aantal deelnemers voor het weekeinde stevent af op ruim 900, een absoluut record! Uniek omdat naast darts ook voetbal een belangrijke plaats inneemt. MariFlex, als shirtsponsor van Sparta Rotterdam, organiseert traditiegetrouw op de vrijdag voorafgaande aan dit toernooi  een vriendschappelijke voetbalevenement. Dit jaar wordt er een klein toernooi gespeeld  dat  op vrijdag 15 maart om 15:00 van start gaat.

Vier voetbalteams, een team bestaande uit Engelse darters, een team Nederlandse darters,  een team gevormd door de MariFlex organisatie en een team van Sparta sponsoren, gaan die dag de sportieve strijd aan. Bezoekers zijn van harte welkom op Sportpark Vreelust aan de Spaanseweg 1 te Rotterdam. De toegang is gratis

Zaterdag 16 en zondag 17 maart staan diverse dartstoernooien op het programma en zal Sportcentrum Vlaardingen met 64 dartbanen en een prachtig finalepodium omgetoverd worden tot internationaal dartscentrum van Nederland.

Voor de winnaars van de diverse toernooien; heren-, dames-, en mixed koppeltoernooi en de heren, dames, jongens en meisjes singels is er een totaal prijzengeld te verdelen van € 17.700,00. Bovendien verdienen de winnaars van de vier singeltoernooien een startbewijs voor de Winmau World Masters in het Engelse Hull.

Er is nog een interessante bonus.  Voor de kampioen bij de heren, dames en jongens ligt er eveneens  een uitnodiging klaar voor deelname aan het wereldtop dartstoernooi  de Zuiderduin Masters. Vandaar dat topdarters uit de gehele wereld zich aanmelden en natuurlijk doen ook de sterren van het MariFlex Darts Team, Tony O’Shea, Darryl Fitton, Andy Fordham, Willy van de Wiel, Joey ten Berge, Jan Dekker, Jimmy Hendriks  en Wesley Harms aan dit evenement mee.

Deelnemen aan dit toernooi kan alleen door middel van voorinschrijving via de website van het toernooi, www.mariflexopen.nl.  U heeft nog een paar dagen de tijd om u aan te melden en misschien na loting één van de wereldtoppers als tegenstander te treffen. De organisatie heeft namelijk besloten om de inschrijving te verlengen tot en met aanstaande zaterdag 9 maart 22:00 uur. Na die tijd is het niet meer mogelijk u aan te melden.

Alle verdere informatie over inschrijven, betaling, aanvangstijden enz. vindt u op www.mariflexopen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands