PDC

World Matchplay woensdagavond

De laatste 4 wedstrijden uit de tweede ronde, en wat voor wedstrijden. Deze woensdagavond zullen er mogelijk vonken van het podium spatten gezien de partijen die ons te wachten staan. De avond wordt geopend door Dave Chisnall met als tegenstander Alan Norris. Chizzy speelde sterk tegen King in de eerste ronde  maar ook Norris liet zich in die ronde van zijn beste kans zien en als dat vanavond weer gebeurd is een winnaar van deze match moeilijk te voorspellen.

Match twee is mogelijke ’the surprise party’ van de avond. Kan debutant Rob Cross opnieuw stunten tegen Adrian Lewis? Cross deed het wel in de eerste ronde tegen Ian White en er liggen kansen voor hem tegen de als vierde geplaatste Adrian Lewis.

En dan de volgende vuurwerk match van de avond, Phil Taylor tegen Raymond van Barneveld. Het matchplay podium is het podium van Phil Taylor en gesteund door de zaal die volledig achter hem staat wordt het voor RvB toch een pittige opgave temeer omdat winnen van Phil altijd door zijn hoofd spookt.

Michael van Gerwen sluit de avond af tegen Simon Whitlock die in de eerste ronde tegen landgenoot Kyle Anderson op overtuigende wijze klopte. Heeft Whitlock zijn niveau weer terug en kan hij het Mighty Mike lastig maken of zelfs uit het toernooi spelen of gaat van Gerwen er weer als een speer vandoor zoals in de eerste match tegen Bunting. De avond staat bol van spannende partijen waar in ieder geval 4 winnaars uit komen en we de indeling van de kwartfinale kunnen opmaken.

Woensdag 26  juli   best of 21 legs    
Pos Speler 1   Speler 2   score
1 Dave Chisnall Alan Norris 12 14
2 Adrian Lewis Rob Cross 11 8
3 Phil Taylor Raymond v Barneveld 11 3
4 Michael van Gerwen Simon Whitlock 11 3

 

 

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands