PDC

World Cup of Darts finale dag

bwin_kwart_01De laatste dag van het World Cup of Darts toernooi waarop de kwartfinale, halve finale en finale wordt gespeeld. De kanshebbers voor de titel, Nederland, Engeland en Schotland deden wat van hen werd verwacht en wonnen met ruime cijfers hun wedstrijden. Michael van Gerwen gooide zelfs in record tempo zijn partij Zuid Afrikaan Graham Filby uit met een gemiddelde van 103.37. Hong Kong zorgde voor de eerste verrassing door Republiek Ierland te kloppen en Max Hop en Jyhan Artut, team Duitsland, klopte tegen de verwachting in de Oostenrijkers in twee single partijen. 

Duitsland is nu de nieuwe tegenstander van Engeland in de kwartfinale, Nederland speelt tegen Noord Ierland. Het Schotse team dat weinig moeite had met Hongarije neemt het op tegen team Hong Kong en kijken of deze in de tweede partij van de middag opnieuw voor sensatie kunnen zorgen.

Belgen Kim Huybrechts en Ronny Huybrechts die de middag openen moeten zien of ze team Australië de baas kunnen blijven om in de halve finale te komen. De halve finale en finale vullen het avond programma.

Schema volgens de loting:

 Laatste 8        
Pos  Player   Player  score
1 Engeland (1) Duitsland (9)
2 België (5) Australië (4)
3 Schotland (2) Hongkong
4 Noord Ierland (6) Nederland (3)
 Halve finale        
Pos  Player   Player  score
1
2
 Finale        
Pos  Player   Player  score
1

 

Foto © Lawrence Lustig – PDC 2015

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands