PDC

Wordt vanavond het verschil gemaakt?

barney_lewis_01Vanavond  laatste avond waarop twee spelers tweemaal in actie komen en aan het eind van de avond hebben alle deelnemers dan een gelijk aantal gespeelde wedstrijden. Daarna volgen nog twee avonden ( 7 mei en 14 mei ) waar iedere speler nog 1 keer in actie komt. De twee die vanavond tweemaal in actie komen, Adrian Lewis en Raymond van Barneveld hebben evenveel punten (12) alleen door een beter leg saldo staat Raymond op plek 5 en Lewis op plek 6. Hoe zal de stand er na vanavond uitzien? Er is namelijk nog een interessante partij vanavond in de Barclaycard Arena in Birmingham, Michael van Gerwen tegen Phil Taylor.

Mocht Taylor gelijk spelen of verliezen en worden er goede zaken gedaan door Lewis of van Barneveld dan kan de lijst er vanavond opeens heel anders uit zien. En Taylor treft in de komende weken eerst Gary Anderson en op de laatste avond James Wade. Het kwartje kan dus nog alle kanten opvallen maar wie weet kan Raymond vanavond het verschil maken door alle twee de partijen met ruim verschil te winnen.

De eerste hindernis die Raymond  moet nemen is Gary Anderson na de partij tussen Chisnall en Lewis die de openingspartij spelen. De derde partij gaat tussen James Wade en Stephen Bunting die beide 10 punten hebben maar door een minder leg saldo sluit Wade de gelederen. Wie gaat er vanavond het beste met de druk om? Rond de klok van 23:30 uur zullen we het weten.

Dit zijn de partijen voor vanavond:

Week 13   Birmingham    
Pos  Player   Player   score
1 Dave Chisnall Adrian Lewis
2 Raymond van Barneveld Gary Anderson
3 James Wade Stephen Bunting
4 Michael van Gerwen Phil Taylor
5 Adrian Lewis Raymond van Barneveld

 

Foto: © Lawrence Lustig – PDC 2015

error: © Prodarts Europe - the Netherlands