PDC

Wordt het een dure avond voor the Power

taylor_aberdeen_01Donderdag 16 april wordt de 11de speelweek van de Betway Premier League gespeeld. Dit keer doet de groep spelers het Schotse Aberdeen aan waar in de GE Oil & Gas Arena weer 5 wedstrijden op het programma staan.  In 2 van deze wedstrijden komt Phil Taylor in actie die de hete adem van de spelers op plaatsen 5 tot en met 8 in de nek voelt en donderdagavond geen steek mag laten vallen. Maar het wordt niet makkelijk voor the Power die direct al in de eerste partij speelt tegen de man in vorm, Dave Chisnall. Chisnall kwam vorige week tweemaal in actie en verpletterde James Wade (7-1) en versloeg ook wereldkampioen Gary Anderson (7-3). 

In de laatste partij van de avond speelt Taylor tegen Stephen Bunting, de laatste op de ranglijst maar slechts met 2 punten achter op Taylor die door een beter leg saldo dan Wade en Lewis vierde staat. In de tweede partij van de avond speelt Bunting tegen Adrian Lewis die door een 7-4 overwinning op James Wade naar de zesde plek is opgeschoven met 9 punten maar een -8 leg saldo.

James Wade die de partij daarna speelt treft Gary Anderson de nummer 3 op de lijst en Anderson zal zeker vanavond met steun vanhet  thuis publiek toch wel het nodige doen om zijn nederlaag van vorige week recht te zetten.

En dan de vierde partij the Dutch clash tussen Raymond van Barneveld. Heeft Raymond the flow van vorige week tegen Taylor nog en pakt hij ook in deze partij de overwinning of  krijgt hij net zoals tijdens hun ontmoeting in Dublin weer een genadeklap. In Dublin was van Gerwen niet te stoppen en won met 7-2.

Wordt het een dure avond voor Taylor of worden de druiven zuur gegeten door zijn tegenstanders? En hoe brengt Raymond het er vanaf, gaat hij weer een plaatsje omhoog of neemt hij de pelk van Bunting in. Het beloofd een leuk avondje te worden in Aberdeen.

Het programma:

Week 11   Aberdeen    
Pos  Player   Player   score
1 Dave Chisnall Phil Taylor
2 Stephen Bunting Adrian Lewis
3 James Wade Gary Anderson
4 Raymond van Barneveld Michael van Gerwen
5 Stephen Bunting Phil Taylor

 

Foto: © Lawrence Lustig – PDC 2015

error: © Prodarts Europe - the Netherlands