WDF/BDO

Darryl Fitton heeft Broekhuis auto persoonlijk opgehaald

fitton_auto_01Afgelopen januari, tijdens de Dutch Open Darts 2015 in De Bonte Wever Assen, wist top darter Darryl Fitton voor een ware sensatie te zorgen. In de derde leg van de vierde set gooide de Engelsman een 9-darter tegen zijn landgenoot Martin Adams. Duizenden toeschouwers, die uit alle hoeken van het land kwamen, ware getuige van deze unieke prestatie! Met deze prestatie heeft ‘The Dazzler’ een Broekhuis Skoda Fabia gewonnen die al op het podium klaar stond. Fitton kwam afgelopen week speciaal vanuit Engeland naar Broekhuis in Assen om zijn prijs persoonlijk op te halen en om directie en medewerkers van het autoconcern de hand te schudden. 
“Wij zijn erg blij dat Fitton de 9-darter wist te gooien. Hij deed het ook nog eens in de finale en live op televisie. Niet alleen was het genieten voor alle dartsfans maar het was natuurlijk ook fantastische reclame voor Broekhuis Assen,” aldus Jan Breider, verkoopleider bij Broekhuis.

Het was niet de eerste keer dat er op het podium van Dutch Open Darts een 9-darter werd gegooid. In 2002 wist Shaun Greatbatch dit ook al te doen live op televisie. Ook Fitton wist de perfecte leg ook al eens te gooien tijdens de Zuiderduin Masters in 2009.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands