WDF/BDO

Winnaars HAL Open Darts en HAL Masters laten zich zien tijdens Finder Darts Masters

Ingezonden persbericht:

VENRAY – Afgelopen weekend ging de Finder Darts Masters-titels naar Glen Durrant, Anastasia Dobromyslova en Justin van Tergouw. Laatstgenoemde wist eerder dit jaar de jeugdtitel HAL Masters 2016 te winnen in Venray. De organisatie van HAL Open Darts en HAL Masters was dit jaar aanwezig bij Finder Darts Masters om het succes van dit toernooi te zien en hun ‘eigen’ darters – welke zich via HAL Open Darts en HAL Masters 2016 in Evenementenhal Venray gekwalificeerd hadden – aan te moedigen. “En dan wint Justin van Tergouw, ‘onze’ kampioen, het jeugdtoernooi. Dat is heel gaaf om te zien”, zegt Daisy Lommen namens Evenementenhal Venray.

De HAL Open Darts 2016-winnaars Darius Labanauskas, Maikel Verberk en Lisa Ashton wisten helaas geen sportieve successen te boeken. De HAL Masters-kampioen Geert de Vos bereikte de halve finale, maar moest zijn meerdere erkennen in Jamie Hughes.

Inmiddels zijn de eerste inschrijvingen voor HAL Open Darts (18 maart 2017) en HAL Masters (19 maart 2017) binnen. Voor deze editie gooit de organisatie het speelschema enigszins op de kop. Dat wil zeggen: HAL Open Darts vindt voor het eerst op een zaterdag plaats, gevolgd door HAL Masters op zondag. Op beide dagen wordt er gespeeld in de categorieën: heren, dames, jongens en meisjes singles (deelname vanaf 8 jaar). Het inschrijfgeld voor heren en dames is 20 euro per dag en voor de jeugd 10 euro per dag.

De deuren gaan tijdens komende editie al om 9.00 uur open, zodat iedereen genoeg tijd heeft om zijn/haar spelerskaart af te halen en in te gooien. De toernooien beginnen om 10.00 uur. De finales staan tussen 16.00 en 19.00 uur gepland. In totaal wordt er ruim 13.000 euro aan prijzengeld verdeeld. Inschrijven kan via: www.halopendarts.nl.

Startbewijzen verdienen

Beide toernooien tellen mee voor de BDO ranking, de Finder Darts Masters ranking en WDF jeugdranking. Daarnaast verdienen de HAL Masters kampioenen (heren, dames en jongens) een startbewijs voor de Finder Darts Masters 2017, Winmau World Masters 2017 en Lakeside Playoffs. De HAL Open Darts kampioenen (heren en dames) verdienen een startbewijs voor Winmau Wolrd Masters 2017 en Lakeside Playoffs.

HAL Open Darts en HAL Masters vinden plaats in Evenementenhal Venray, De Voorde 30, 5807 EZ Venray. Meer informatie over de locatie: www.evenementenhal.nl/venray.

Foto © Patrick Krekels – Darts Proshots 2016

error: © Prodarts Europe - the Netherlands