WDF/BDO

Winnaars Dutch Open Darts komen naar HAL Open Darts in Venray

Gaat het Martin Adams en Maikel Verberk lukken om ook hun titel op de HAL Open Darts in Evenementenhal Venray te prolongeren?  Dit kunststuk lukte beide darters afgelopen weekend al wel in Assen tijdens de Dutch Open Darts 2016. Martin Adams won in Assen voor de vierde keer het toernooi, eerder deed hij dat in 2010, 2011 en 2015. Maikel Verberk prolongeerde zijn Dutch Open Darts titel bij de junioren. Het tweetal  komt op zondag 20 maart in actie in Venray. Ook daar verdedigen beide darters hun titel. 

De inschrijving voor Hal Open Darts is inmiddels in volle gang. Voorafgaand aan HAL Open Darts wordt in Evenementenhal Venray HAL Masters gehouden op zaterdag 19 maart. Ook voor deze internationale dartswedstrijd is de inschrijving geopend.

Beide toernooien tellen mee voor de BDO ranking en de Finder Darts Masters ranking en daarbij verdienen de HAL Open Darts kampioenen (heren, dames en jongens) een startbewijs voor de Finder Darts Masters 2016. Iedereen die is gerechtigd om Winmau World Masters, Lakeside en Finder Darts Masters te gooien, mag deelnemen aan dit evenement in Venray. Meedoen kan alleen op basis van voorinschrijving via de website van het toernooi: www.halopendarts.nl. De inschrijving loopt tot 12 maart.

In het weekend van 19 en 20 maart zijn beide dartswedstrijden gratis te bezoeken in Evenementenhal Venray. Ook parkeren is kosteloos.

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands