FINDER MASTERS

Kaartverkoop voor Finder Darts Masters 2016 gestart

Darts geniet meer en meer belangstelling. Dit is te merken aan de diverse aanvragen die al zijn binnengekomen om kaarten en hotelarrangementen te bestellen voor de komende Finder Darts Masters  die van 9 tot en met 11 december 2016 wordt gehouden in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Daarom is besloten nu al met de kaartverkoop te starten en zijn er ook zeer aantrekkelijke arrangementen, voor het bijwonen van dit top dartsevenement inclusief hotelovernachtingen, online gezet.

Vanaf heden kunt u via de website www.findermasters.nl kaarten bestellen voor het gezelligste en langstlopende wereldtop dartstoernooi van Nederland, of u kunt  uw kamer(s) al reserveren zodat u er zeker van bent dat u er in december bij kunt zijn. Er zijn losse kaarten te bestellen vanaf € 14,00 en Hotel Zuiderduin biedt de dartliefhebbers twee aantrekkelijke arrangementen.

Dit zijn:

1: Double 20 arrangement 

Dit arrangement kost € 150,00 p.p. en houdt in;

  • 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer
  • 2 x ontbijtbuffet
  • Passe Partout voor het gehele weekeinde tijdens uw verblijf 

2: Triple 20 arrangement 

Dit arrangement kost € 182,50 p.p. en houdt in;

  • 3 overnachtingen in een 2-persoonskamer
  • 3 x ontbijtbuffet
  • Passe Partout voor het gehele weekeinde tijdens u verblijf

Aan de Finder Darts Masters nemen de beste 24 darters van het WDF/BDO circuit deel, die ondermeer op basis van de Finder Darts Masters ranking worden uitgenodigd.
Net als voorgaande edities vindt er ook een dames- en een jeugtoernooi plaats, waarbij 6 dames en 6 jeugdspelers om de titel strijden. De winnaar en winnares van 2015, de Engelsen Glen Durrant en Fallon Sherrock, zijn al geplaatst voor de Finder Darts Masters 2016.

Meer informatie over de ranking, kaartverkoop en hotelarrangementen vindt u op www.findermasters.nl

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands