PDC

Premier League week 2 met Anderson maar zonder Thornton

Vanavond wordt in Newcastle de tweede ronde van de Betway Premier League gespeeld en wederom is er een afzegging wegens ziekte. Vorige week nog meldde Gary Anderson zich af maar is er vanavond weer bij en is het nu Robert Thornton die wegens ziekte heeft afgemeld en er weer een aangepast programma is. Door een muntje op te gooien werd er tussen Phil Taylor en James Wade getost wie er tweemaal in actie komt vanavond. James Wade verloor deze toss en komt nu ook in de eerste wedstrijd in actie tegen Michael Smith.

Natuurlijk gaat vanavond alle aandacht uit naar de wedstrijd tussen de nummer 1 en twee van de PDC Order of Merit. Michael van Gerwen tegen Gary Anderson. Staat Michael na zijn nederlaag vorige week extra op scherp om zijn eerste overwinning te claimen of steekt Anderson nog steeds in zijn grootse vorm van het WK?  Antwoord hierop krijgen we in de vierde match van de avond. Ervoor gaan we nog zien of Raymond van Barneveld weer het niveau kan halen als vorige week tegen Taylor. Hij speelt tegen Peter Wright die vorige week met overmacht won van Michael Smith.

Daarna in match 3 Adrian Lewis en Dave Chisnall beiden wonnen hun eerste partij. Chisnall won zelfs met 7-0 van Thornton en Lewis met 7-1 van Smith. Wordt dit een gelijkspel?

Tot slot dan Wade tegen Taylor en Phil zal zeker gebrand zijn om zijn eerste overwinning te halen. De indeling voor vanavond is:

Week  02   Newcastle    
Pos  Player   Player  score
1 James Wade Michael Smith
2 Raymond van Barneveld Peter Wright
3 Adrian Lewis Dave Chisnall
4 Gary Anderson Michael van Gerwen
5 James Wade Phil Taylor

 

Foto © PDC – Lawrence Lustig 2016

error: © Prodarts Europe - the Netherlands