FINDER MASTERS

Winmau World Masters Boys Champion Justin van Tergouw naar Finder Darts Masters

Kersverse Winmau World Masters Boys Champion Justin van Tergouw is uitgenodigd  voor deelname aan Finder Darts Masters. Afgelopen vrijdag 9 oktober won de 15-jarige Utrechter in het Engelse Hull de finale van de Winmau World Masters voor jongens. In een op hoog niveau gespeelde finale klopte hij zijn Engelse tegenstander Joshua Richardson met 4-2. Justin kwam ijzersterk terug van een 0-2 achterstand en won vier legs op rij waarmee de zo fel begeerde grote titel  werd binnengehaald.  Eerder dit jaar maakte Justin ook deel uit van het succesvolle Nederlandse jeugdteam dat in Denemarken deelnam aan de WDF Europe Cup Youth.

Justin staat momenteel vierde op de wereld ranking van de WDF, maar zal met het behaalde resultaat in Hull zeker nog stijgen. Justin is de derde speler die gaat deelnemen aan het Finder Darts Masters Youth tournament waaraan totaal 6 zeer talentvolle jeugdspelers deelnemen.

De lijst van spelers en speelsters aan de Finder Darts Masters 2015 kunt u teruglezen op www.findermasters.nl. Op deze website vindt u ook alle informatie  over kaartverkoop  en aantrekkelijke hotelarrangementen.

 

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands