WDF/BDO

Dit weekend BDO British Open & Classic 2016

Aankomende weekend staat bij de BDO het British Open & Classic op de kalender. Net als vorig jaar zullen er ook dit jaar weer veel Nederlandse BDO toppers aanwezig zijn in het Engelse Bridlington. Ook de nummer 1 van de wereld bij de BDO Glen Durrant zal weer aanwezig zijn. Afgelopen weekend zagen wij met eigen ogen dat Durrant niets te klagen heeft over zijn vorm want afgelopen week in Selsey wist Glen maar liefst 2 van de 3 titels te pakken namelijk England Masters en England Matchplay en dus zal hij met veel vertrouwen afreizen naar Bridlington.

Vorig jaar zagen we bij de heren Mark McGeeney het British Open winnen hij versloeg toen in de finale niemand minder dan Scott Waites met 6-3. Bij de dames ging de eindzege naar Deta Hedman zei versloeg Lisa Ashton met duidelijke cijfers 5-1.

De British Classic titels gingen afgelopen jaar bij de heren ging naar Scott Waites die Glen Durrant versloeg met 6-5. Fallon Sherrock wist bij de dames de Russin Anastasia Dobromyslova in de finale te kloppen met 5-3.

De loting voor beide toernooien kunt u hier onder vinden.

Heren:

Zaterdag:  British Classic Singles

Zondag: British Open Singles

Dames: 

Zaterdag: British Classic Singles

Zondag: British Open Singles

error: © Prodarts Europe - the Netherlands