PDC

Loting bekend European Darts Grand Prix in Sindelfingen

Aankomende weekend staat er in het Duitse Sindelfingen alweer het 9e European Tour event op het programma. In Sindelfingen zullen maar liefst 7 Nederlanders een de start staan, namen als Jelly Klaasen, Benito van de Pas, Michael van Gerwen, Christian Kist, Jeffrey de Graaf, Jermaine Wattimena, en als laatste Raymond van Barneveld die zich voor de 1e keer heeft weten te plaatsen voor een European Tour event.

Raymond van Barneveld moest zich wel plaatsen voor dit even aangezien hij nog niet zeker is van de European Championschip later dit jaar in Hasselt. Wat opvalt is dat wederom Gary Anderson, Phil Taylor en Adrian Lewis afwezig zijn. Ook Daryl Gurney heeft zich wederom afgemeld en dit voor de 3e keer op rij. Gurney kampt al een tijdje met een blessure aan zijn vinger en tja die heb je natuurlijk wel nodig wil je darts kunnen spelen.
Verder zien we ook dat Dave Chisnall niet van de partij zal zijn dit weekend. Ook Chisnall klaagt over een blessure hij heeft namelijk veel last van zijn nek.

Vorig jaar ging de eindzege naar de Belg Kim Huybrechts hij won toen in de fnale van de Schot Peter Wright met 6-5. Kan Huybrechts wederom ook dit jaar zijn stempel op dit event drukken is de vraag. Aan zijn vorm zal het niet liggen getuige van zijn laatste optreden op een European event.

De loting ziet er als volgt uit voor komende weekend.

1e ronde Vrijdag 16 september 13:00 uur 
Nathan Aspinall v Jay Foreman
Robert Owen v Mark Frost
Joe Murnan v Dragutin Horvat
Alan Tabern v Scott Taylor
Robert Allenstein v Darren Webster
Mick McGowan v Ronny Huybrechts
James Hubbard v Max Hopp
Raymond van Barneveld v Scott Dale

Avond sessie 19:00 uur 
Christian Kist v Brendan Dolan
Tony West v Jeffrey de Graaf
Gabriel Clemens v Jonny Clayton
Robbie Green v Arron Monk
Andy Boulton v Martin Schindler
Cristo Reyes v Robert Marijanovic
Jermaine Wattimena v Fabian Herz
Devon Petersen v James Wilson

error: © Prodarts Europe - the Netherlands