PDC

Voorlopig deelnemersveld German Darts Masters

De PDC heeft vandaag het deelnemersveld bekend gemaakt voor de German Darts Masters, een World Series of Darts toernooi dat op 20 en 21 oktober wordt gehouden in de Castello Arena te Düsseldorf. In totaal nemen dat weekend 16 spelers deel aan dit toernooi , 8 spelers vanuit de PDC en acht spelers uit Duitsland.

Dit keer is Michael van Gerwen wel weer aanwezig bij de World Series. Michael liet verstek gaan bij de toernooien Down Under om de geboorte van zijn dochter mee te maken, maar is in Düsseldorf  weer van de partij.

Ook in Düsseldorf spelen namens de PDC, Gary Anderson, Peter Wright, Raymond van Barneveld, Phil Taylor, James Wade, Daryl Gurney en Kyle Anderson die in Auckland een World Series toernooi won.

De Duitse deelnemers aan het toernooi zijn voor als nog Max Hopp en Martin Schindler de overige 6 zijn op 9 oktober bekend. Dit is de ‘cut off’ datum van de Duitse Superleague ranking die wordt gehanteerd voor deelname aan dit toernooi.

Kanshebbers voor deelname via de ranking zijn onder meer  Kevin Munch, Stefan Stoyke en Maik Langendorf

De German Masters beginnen op vrijdag 20 oktober (20:00 uur lokale tijd) met de acht eerste ronde wedstrijden, 8 PDC spelers tegen 8 Duitse spelers. Zaterdagmiddag is de kwartfinale en ’s avond de halve finale en finale.

PDC spelers in de volgorde van de World Series ranking

1 Gary Anderson (Schotland)

2 Michael van Gerwen (Nederland)

3 Phil Taylor (Engeland)

4 Peter Wright (Schotland)

5 Raymond van Barneveld (Nederland)

6 James Wade (Engeland)

7 Daryl Gurney (Noord-Ierland)

8 Kyle Anderson (Australië)

Duitse vertegenwoordigers

Max Hopp

Martin Schindler

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands