PRODARTS EUROPE

Road to the Winmau 2018

Binnenkort starten de Road to the Winmau ranking toernooien weer. Acht toernooien waar men punten kan halen die op je conto van de Road to the Winmau ranking worden bijgeschreven. De spelers en speelsters die na de 8 gespeelde toernooien de eerste 16 plaatsen bij de heren een eerste 8 plaatsen bij de dames  bezetten worden uitgenodigd voor de finaledag.

Op deze finaledag wordt er gespeeld om een deelname aan de Winmau World Masters in Engeland. Er valt een deelnamebewijs te verdienen voor de beste dame en beste heer op de finaledag.

Minimaal moet 3 toernooien plus het laatste ranking toernooi (8) meedoen om aanspraak te maken op je plek op de finaledag als je de top 16 van deze ranking bereikt.

Iedereen die gerechtigd is deel te nemen aan de Lakeside World Pro, de Winmau World Masters en Finder Darts Masters, met andere woorden lid is van een bij de WDF aangesloten lidorganisatie ( zoals hier in Nederland lid is van een bij de Nederlandse Darts Bond aangesloten dartbond) en geen PDPA/PDC lid mag deelnemen aan deze ranking.

Let wel op op de dag dat de Winmau World Masters wordt gespeeld dien je de minimale leeftijd van 18 jaar hebben bereikt.

Het streven dit jaar op vier verschillende locaties 8 van deze ranking toernooien te houden. De South Limburg Darts League uit Brunssum, Limburg die vorig jaar al als mede organisator heeft meegedraaid in onze ranking was zo enthousiast dat ze ook dit jaar weer gaan meedoen.

Er zijn dus nog twee open plekken dus als u als organisator van dartsevenementen ook eens 8 van deze toernooien wil organiseren en 16 heren en 8 dames uit uw regio de kans wil bieden zich op deze manier te plaatsten voor een wereldtoernooi stuur ons dan een berichtje

Voor het komende seizoen zijn onze Road to the Winmau data

  1.  22 oktober 2017
  2.  19 november 2017
  3.  3 december 2018
  4. 28 januari 2018
  5. 18 februari 2018
  6. 25 maart 2018
  7. 15 april 2018
  8. 20 mei 2018

De finaledag is op 15 juli 2018

Onze toernooien worden gespeeld in:

Café Zaal FF naar Steef

Dorpsstraat 1

6999 AA  Hummelo

De aanvangstijden zijn alle dagen om 13:30 uur en inschrijven kan op de dag zelf tot 13;15 uur

Meer informatie vind je hier en in onze DART TOERNOOIEN agenda het overzicht van de toernooidata

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands