OVERIG NIEUWS

Voor de Oranjebar Super ranking finale zijn alle namen bekend

Op de twaalfde kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking zijn er nauwelijks nog ingrijpende wijzigingen geweest op de bestaande ranking  waarvan de beste 16 zich plaatsen voor de finaledag op 6 december aanstaande. Doordat 3 spelers als 16e zijn geëindigd zal de finale dag niet met 16 maar met 18 spelers aanvangen. Sander van Dinther, Andy Donkers en Erik Dortmans mogen dan onderling uitmaken wie zich als 16e deelnemer plaatst. Komende week zullen de volgende spelers strijden voor € 200,= (1e prijs):


Thissen Nico, Barten Eric, Orsouw van Hermie, Broek van den Peter, Loubane Abdil, Steenbakkers André,Engeland van Erik, Klamer Dennis, Biemans Bobby,Tesser Paul, Ebbers Ted, Roncero Braulio, Zande van der Davy, Blok Tom, Vroenhoven van Twan, Dinther van Sander, Donkers Andy en Dortmans Erik.
De Oranjebar Super Ranking wordt gespeel in 4 cyclus van 12 kwalificatie toernooien en een finaledag. Het toernooi kenmerkt zich door het uitkeren van prijzengeld aan alle 16 gekwalificeerden die op de finaledag spelen.
De volgende cyclus zal beginnen op dinsdag 13 december. Meer informatie kunt u lezen op http://www.oranjebar.nl/nl/oranjebar-super-ranking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands