WDF/BDO

MariFlex Open 2012 op nieuwe locatie

In maart 2012 gaat de zesde editie van het International MariFlex Darts Open Tournament weer van start. Op zaterdag 17 en zondag 18 maart staan de diverse toernooien van dit WDF-BDO en Zuiderduin Masters geranked toernooi gepland. Maar er is een belangrijke wijziging. Het toernooi wordt namelijk op een andere locatie gehouden dan voorheen. Voor editie 2012 wordt verhuisd naar Sportcentrum Vlaardingen aan de Zwanensingel 9.

Meer gegevens over dit sportcentrum zijn te vinden op www.sportcentrumvlaardingen.nl 

Het International MariFlex Darts Open Tournament omvat de mixed – heren en dameskoppeltoernooien op zaterdag 17 maart en op zondag 18 maart worden de heren dames jongens en meisjes singel toernooien gespeeld. Voor de winnaars van deze toernooien ligt er ook een starbewijs klaar voor deelname aan de Winmau World Masters en is er een extra bonus voor de winnende dame, jongen en heer van het singeltoernooi. Deze spelers ontvangen namelijk een startbewijs voor deelname aan het wereldtop dartstoernooi in Nederland, de Zuiderduin Masters.

Het MariFlex Open is een open toernooi waaraan iedereen die gerechtigd is om deel te nemen aan de Winmau World Masters en Lakeside World Pro deelnemen kan ( dit geldt voor de singeltoernooien ) Inmiddels is de inschrijving voor het toernooi van start.  Men kan zich namelijk alleen door middel van voorinschrijving aanmelden voor het toernooi met een totaal prijzenpot van € 17.700,00

Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op de website van het toernooi, www.mariflexopen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands