PDC

Van Gerwen en Taylor tegen elkaar bij de laatste 8 UK Open

bolton_podium_01Nog acht spelers zijn er over na wedstrijden van vanavond en van de drie Nederlanders die aan het begin van de avond nog in de race waren zijn er twee overgebleven. Helaas viel vo0r Jelle Klaasen het doek in de partij tegen Ronnie Baxter. Raymond kwam na een zware partij tegen Robert Thornton als winnaar uit de bus en ook Phil Taylor trok in de allerlaatste leg de partij naar zich toe na de hele wedstrijd achter te hebben gestaan op Brendan Dolan.  Voor Michael van Gerwen die tegen Terry Jenkins speelde was er geen vuiltje aan de lucht. Na een 5-0 voorsprong bij de eerste pauze won hij met 9-3. Verder plaatsten Ronnie Baxter, ten koste van Jelle, James Wade, Peter Wright, Adrian Lewis en Andy Hamilton zich voor de kwartfinale.

Voor deze kwartfinale wordt er opnieuw geloot. Dit is wel de laatste keer en wordt de rest van het schema volgens deze loting verder gespeeld. Wat wil zeggen dat de winnaar van partij tegen de winnaar van partij twee gaat uitkomen en winnaar 3 tegen 4. En de loting is als volgt :

Laatste 8 UK Open        
Pos  Player   Player score  
  Bord 1      
1 Raymond van Barneveld Ronnie Baxter
2 Andy Hamilton James Wade
3 Phil Taylor Michael van Gerwen
4 Peter Wright Adrian Lewis

Phil Taylor dus tegen Michael opnieuw een kans voor the Power zich te revancheren. Want winnen van Michael en het terug halen van zijn favorieten status dat is momenteel zijn doel. Zondagmiddag gaan we het beleven want dan gaan de partijen verder mer aansluitend de halve finale en finale.

 

 

 

 

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands