WDF/BDO

Uur van de waarheid nadert

Nog twee dagen te gaan en dan is Lakeside 2017 weer te einde. In totaal nog 4 wedstrijden en dan is bekend wie er de nieuwe kampioenen zijn. Vanmiddag wordt direct om 15:30 uur gestart met de damesfinale tussen de Australische Corrine Hammond en Engelse Lisa Ashton.  De laatstgenoemde is de torenhoge favoriet voor de titel, en Hammond verraste vriend en vijand door na nog nooit een partij op Lakeside te hebben gewonnen nu de finale te spelen mede dankzij haar overwinning op 3 voudig titelhoudster Anastasia Dobromyslova.

De tweede wedstrijd is voor Nederland vandaag de spannendste want in die partij gaat Danny Noppert tegen Darryl Fitton spelen voor een plek in de finale. Er is een grote kans voor Noppert de derde Nederlander te worden die bij zijn debuut op Lakeside straks de beker gaat hooghouden. Jelle Klaasen en Christian Kist gingen hem voor en dankzij de indruk die de nuchtere Fries heeft gemaakt geloven we hierin.

Tegenstander van of Fitton of Noppert komt vanavond uit de derde partij tussen Jamie Hughes en Glen Durrant en morgenavond is dan de grote finale. We naderen dus het uur van de waarheid zo direct al bij de dames en zondagavond rond 22:00 uur bij de heren.

 

Foto: © David Gill – BDO Media 2017

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands