WDF/BDO

Uitzendschema voor Winmau World Master van vanavond

Het is even wennen, maar vanavond pas gaat het Winmau World Masters toernooi verder. Alles is aangepast aan de wensen van ESPN die de beelden uitzend en ook al in de uitzending van gisterenavond liet weten zeer verheugd te zijn ook de Lakeside op televisie te mogen brengen. Vanavond de dames halve finales en de wedstrijden laatste 16 heren.

Met Christian Kist en de man met een engeltje op zijn schouder, Rick Hofstra want die heeft echt mazzel gehad bij het bereiken van de laatste 16. Maakt niet uit, hij staat er en, niet vergeten, hij moet het dan ook wel doen op dat moment. Om 18:00 Nederlandse tijd beginnen ze met de dames halve finales en rond tien voor acht gaat Martin Adams van start.

Adams die gisteren de battle of de World Champions heeft gespeeld tegen Adrian Lewis en deze met 13-12 heeft gewonnen moet in zijn jacht op een vierde titel op rij aantreden tegen Steve Douglas

Hieronder de volgorde van wedstrijden voor vanavond en voor degene die ESPN niet ontvangen kunnen een link naar een internet stream waar de partijen ook te zien zijn.

Dames: 
Merry Dennis tegen Lisa Ashton
Trina Gulliver tegen Julie Gore 

Heren: 
Martin Adams(1) – Steve Douglas
John Walton (8) – Glenn Durrant
Gary Robson (5) – Andrew Gilding
Scott Waites (4) – Ewan Hyslop
Dean Winstanley (2) – Rick Hofstra
Tony West (7) – Christian Kist
Ross Montgomery (6)  – Martin Phillips
Robbie Green (3) – Stephen Bunting

Voor beelden via het internet klik je hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands