PRODARTS EUROPE

Tweede Road to the Winmau ranking is aanstaande zondag

pro_road_art_01Het tweede toernooi van een serie van 8 voor de Road to the Winmau ranking wordt aanstaande zondag, 14 december gehouden. Door de overvolle agenda helaas gelijk met het  Gesloten Nederland, maar misschien voor hen die er niet naar toe gaan de uitgelezen kans voor rechtstreekse plaatsing of in ieder geval een flink aantal punten erbij voor een betere plaats op de ranking. De Road to the Winmau is de beste kans die een talentvolle speler of speelster heeft om zich te plaatsen voor het wereldtop dartstoernooi, the Winmau World Masters dat ieder jaar in het Engelse Hull gehouden wordt. Iedereen vanaf 18 jaar of ouder die gerechtigd is om deel te nemen aan dit evenement, de Lakeside World Pro en de Finder Darts Masters kan aan deze toernooien meedoen.

De toernooien zijn dus niet voor PDPA / PDC leden omdat die niet tot de Winmau worden toegelaten.

Locatie en andere gegevens

Alle toernooien worden op 1 locatie gespeeld en Prodarts Europe is er trots op dat het gezelligste hotel van Nederland, hotel Ruimzicht te Zeddam alle toernooien onze gastheer is.

Hotel Ruimzicht

Kilderseweg 12

7038 EH  Zeddam ( dit ligt vlak bij Doetinchem )

Inschrijfgeld per toernooi  is € 10,= per persoon per toernooi

Voor inschrijven in niet noodzakelijk maar het is wel prettig als je vooraf wilde aangeven of je mee komt spelen. Dit kun je doen naar info@bmap.nl .  Anders kun je tot 12:45  inschrijven aan de zaal.

De zaal gaat om 12:00 uur open en we starten met het toernooi om 13:00

Er zijn twee websites waar je terecht kunt voor informatie over alle toernooi data en de reglementen. Dit zijn www.prodarts-europe.com  en www.dartsinaction.nl

Mis je kans niet en maak gebruik van deze unieke kans voor jouw sprong naar de top. Tot ziens in Zeddam!

error: © Prodarts Europe - the Netherlands