OVERIG NIEUWS

Titels eerste editie van het Snow Planet Open voor Ron Meulenkamp en Rilana Erades

snowworldOpenRon Meulenkamp en Rilana Erades hebben respectievelijk de heren en damestitel gewonnen bij de eerste editie van de Snow Planet Open 2013. In het herentoernooi was Ron Meulenkamp vandaag te sterk voor o.a. Jeffrey Vink, Kristiaan de Boer en Pieter Colijn. In de halve finale had Meulenkamp uiteindelijk zijn handen vol aan de Belg met Nederlands paspoort Dirk Mertens, maar in de beslissende leg liet Mertens het afweten en schakelde Meulenkamp een tandje bij en won met 5-4. In de andere halve finale nam de Engelsman Matt Clark het op tegen Tokan Ata, in het begin van de partij kwam Ata nog even mee, maar uiteindelijk was het de ervaren Engelsman die de partij met 5-2 wist te winnen. In finale tussen Meulenkamp en Clark was duidelijk zichtbaar dat Meulenkamp in goede vorm verkeerd, hij weet de finale met 6-3 te winnen en mag zich de allereerste Snow Planet Open darts kampioen noemen.

 In het damestoernooi werd er gestart in pouleverband, vervolgens bleven er acht dames over. Rilana Erades wist uiteindelijk de finale te bereiken na winst op Renate v/d Giezen en Marjolein Eijben. De andere finalist was Marjolein Tammer zij wist Bianca Mertens en Nadia Sebaa te verslaan. In de finale nam Erades een snelle start naar 3-0, zag vervolgens Tammer nog terugkomen tot 3-2 maar pakte toen de titel via dubbel 10. En hiermee mag Rilana zich ook de eerste kampioen noemen van het Snow Planet Open 2013.

De organisatie van het Snow Planet open kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi waaraan  97  heren en 19 dames hebben mee gedaan en laat weten volgend jaar met een tweede editie terug te komen

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands