WDF/BDO

Michel van der Horst naar Zuiderduin Masters door persoonsverwisseling

mvdhorst_01Niet Martin Atkins, maar Michel van der Horst sluit de gelederen van de invitatielijst voor Zuiderduin Masters 2013 .In de Zuiderduin Masters ranking die maandag jl. is gepubliceerd is namelijk een fout geslopen. Door onduidelijkheid voor de organisatie, heeft er in het verwerken van de resultaten van de Welsh Open 2013 een persoonsverwisseling plaatsgevonden.Tijdens dit toernooi speelden twee spelers mee met de naam Martin Atkins, een Martin Atkins uit Yorkshire en een Martin Atkins uit Lancashire. Deze laatstgenoemde speler eindigde op een gedeelde 33ste plaats en verdiende daarmee 12 punten. Deze zijn echter toegekend aan Martin Atkins uit Yorkshire die daar geen recht op had. De gegevens zijn inmiddels aangepast in de Zuiderduin Masters ranking, waardoor de eindstand is gewijzigd.

Martin Atkins zakt door de correctie naar de 17de plaats op de ranking en komt daardoor niet in aanmerking voor rechtstreekse deelname aan de Zuiderduin Masters 2013. Deze plaats wordt nu ingenomen door de Nederlandse darter, Michel van der Horst.

De organisatie betreurt dit voorval, dat is ontstaan door de onwetendheid dat er in Engeland twee spelers met dezelfde naam aan de Welsh Open meededen. In de toegezonden resultaten is dit niet duidelijk naar ons gemeld.

De organisatieen Prodarts Europe maken van de gelegenheid gebruik om Michel te feliciteren met zijn deelname aan de Zuiderduin Masters 2013.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands