PDC

Terry Jenkins zet op tijd match naar zijn hand

De vierde en laatste wedstrijd van vanavond in het Grand Slam of Darts toernooi is gewonnen door the Bull, Terry Jenkins. Daar had het in het begin geen schijn van omdat Wayne Jones, zijn tegenstander goed uit de startblokken kwam. Wayne gesteund door het thuis publiek brak Terry direct al in de eerste de beste leg en ook in de derde kreeg Jenkins een break te incasseren. Je zou rekenen in de vierde dan 4-0 voor Jones, maar Jenkins wist terug te breken met een klassieke 122 finish en staat het 3-1.

De leg erna voor de break kwam Jenkins nog terug maar 3-2, na de break gingen er eerst enkele legs met de darts gevolgd door een break van jenkins die werd gevolgd door 1 van Jones en zo was de stand na 10 legs 6-4 in het voordeel van Wayne Jones.

Jones kon vanaf dat moment de voorsprong vasthouden mede omdat Terry in de 14de leg de break kans voor terug naar 7-7  laat liggen en hij 6-8 achterkomt. Vanaf dat moment is Jenkins volledig bij de les en beetje bij beetje draait hij de match naar zich toe. Van 6-8 wordt het 8-8 en stoomt vervolgens door naar een 8-10 zege en een plek bij de laatste 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands