PRODARTS EUROPE

Stand Road to the Winmau na 7 toernooien

Het zevende en voorlaatste ranking toernooi werd afgelopen zondag 24 mei op de nieuwe locatie afgewerkt. Een aantal spelers die nog kans hadden het minimum van 4 gespeelde toernooien te halen hadden zich gemeld en dit alles bij elkaar zorgde voor een spannende en bijzonder gezellige dag in café zaal FF naar Steef in Hummelo.  De dagzege werd dit keer geclaimed door Dennis Sanders uit Duiven. Dennis een paar dagen geleden nog winnaar van het eerste open FF naar Steef klopte in de finale Raod to the Winmau ranking kampioen van vorig jaar, Stephan Gerritsen.

De Duits Alexandra Knipping wist zich in dit sterke heren deelnemersveld goed staande te houden en bereikte de halve finale van het toernooi. Daar strandde ze op de later winnaar, Dennis Sanders. Nick Scholten uit Wehl verloor de halve finale van Stephan Gerristen maar kan als hij het laatste ranking toernooi weer present is wel een gooi doen naar het ticket voor de Winmau.

De behaalde punten zijn verwerkt in de ranking en is de actuele stand weer online gezet. Klik hier voor de pagina van de overzichten

error: © Prodarts Europe - the Netherlands