PDC

En de winnaar is …………….

playoffgroep_01Na 15 weken zware competitie valt vanavond in de O2 Arena te Londen de beslissing. Wie wordt de nieuwe Betway Premier League kampioen? Prolongeert Raymond van Barneveld zijn titel of wint Gary Anderson, winnaar van editie van 2011, voor de tweede keer de titel. Of verrast Dave Chisnall vriend en vijand door aan het eind van de avond de trofee om hoog te steken? Chisnall werd door de critici niet capabel gevonden voor deelname aan dit evenement en wist op imponerende wijze de play off te bereiken. En dan is er nog de vierde kandidaat, Michael van Gerwen die de eerste 10 weken van deze competitie ongeslagen bleef en vanavond in de tweede halve finale gaat spelen tegen Raymond van Barneveld.

Michael zegt in vorm te zijn en het moeilijk zal worden voor Raymond om hem te kloppen en hij is er erg op gebrand opnieuw deze titel op naam te zetten. Raymond die van uit een bijna uitzichtloze positie toch wist te plaatsen voor de play off wedstrijden gelooft heel sterk in zichzelf en geeft zichzelf een goede kans de finale te halen.

Maar eerst gaan we kijken naar de eerste halve finale tussen Dave Chisnall en Gary Anderson. Chisnall eindigde als tweede en daar had niemand op durven zetten en hoopt vanavond vanaf de eerste leg goed in de wedstrijd te zitten en een goede stap te kunnen zetten naar het winnen van deze titel. Anderson verloor dit seizoen al twee keer van Chisnall maar zal daar vanavond zeker niet aan denken en gewoon vol zelf vertrouwen vanavond het podium op stappen.

Indeling voor vanavond:

Premier League Play off   O2 Arena Londen
Pos  Player   Player  score
1 Dave Chisnall Gary Anderson
2 Michael van Gerwen Raymond van Barneveld
 Finale        
Pos  Player   Player  score
1

 

Foto © Lawrence Lustig – PDC 2015

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands