PDC

Speelweek 12 van de PDC Betway Premier League

betwayw12_01In de Phones 4U Arena te Manchester wordt vanavond de twaalfde speelweek van de Premier League afgewerkt. Een dubbel optreden voor twee Schotse spelers, Gary Anderson en Robert Thornton, staat er op het programma waar beiden in de laatste match van de avond tegen elkaar spelen. Ook de eerste partij van de avond is een compleet Schotse aangelegenheid want dan spelen Robert Thornton en Peter Wright tegen elkaar. Volgens de bookmakers zijn de beste win kansen voor Wright die daarmee zijn neerwaartse spiraal kan doorbreken. Anderson treft in de tweede match van de avond de man in bloedvorm, Phil Taylor.

In de laatste wedstrijden heeft Taylor de zwarte bladzijden uit de beginfase van deze competitie weggepoetst en ook in Manchester zal the Power proberen Gary een gevoelige nederlaag te geven. In de derde partij komt Raymond van Barneveld in actie tegen Adrian Lewis. Is Raymond voldoende herstelt nadat hij op weg naar huis van de German Open in een Frankfurts ziekenhuis belandde?

In de vierde partij de leider van het Premier League klassement, Michael van Gerwen tegen Dave Chisnall die op een zesde plaats staat en bij een slechte avond van Anderson bij winst een plekje kan opschuiven.

Hieronder de partijen die vanavond worden gespeeld:

Week 12   MANCHESTER    
Pos  Player   Player    score
1 Robert Thornton Peter Wright
2 Gary Anderson Phil Taylor
3 Raymond van Barneveld Adrian Lewis
4 Michael van Gerwen Dave Chisnall
5 Gary Anderson Robert Thornton
error: © Prodarts Europe - the Netherlands