WDF/BDO

Single winnaars HAL Open Darts ontvangen startbewijs Zuiderduin Masters

logo_halopen_01De organisatie van de Zuiderduin Masters maakt bekend dat ze het nieuwe internationale dartstoernooi, het HAL Open Darts, hebben toegevoegd aan de Zuiderduin Masters ranking voor 2014. Tevens maken zij bekend dat de winnaars van het heren singletoernooi, het damessingle toernooi en het single toernooi voor jongens een startbewijs krijgen voor deelname aan Zuiderduin Masters 2014. Het HAL Open Darts is een nieuw internationaal toernooi dat is opgenomen in de rankings van de BDO en WDF en sinds vandaag dus ook meetelt voor kwalificatie voor de Zuiderduin Masters.
Het toernooi wordt van zaterdag 22 tot en met zondag 23 maart aanstaande gespeeld in de Evenementenhal te Venray en binnenkort kan men zich voor dit evenement via de website www.halopendarts.nl inschrijven.

Op de Zuiderduin Masters kunt u de 24 beste heren, 6 beste dames en 6 beste jeugdspelers uit het nationale en internationale dartscircuit in actie zien. Informatie over tickets, passe partouts en hotelboekingen kunt u vinden op: www.zuiderduinmasters.nl.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands