WDF/BDO

Rick Hofstra krijgt laatste wildcard van Zuiderduin Masters organisatie

Rick_Hofstra_webDe laatste wildcard die de organisatie van de Zuiderduin Masters nog beschikbaar had is toegekend aan Rick Hofstra. De 36 jarige darter uit Sneek die al sinds 2003 meespeelt op het hoogste niveau krijgt deze wildcard op basis van zijn goede prestaties. Rick bereikte tijdens Zuiderduin Masters 2012 de kwartfinales, was runner up van het onlangs gehouden Tops of Ghent , bereikte tijdens the British Classic, Swiss Open en Welsh Classic de halve finale en maakt deel uit van de Nederlandse selectie.


Goed voor een 21ste plaats op de BDO wereldranking en een startbewijs voor het Lakeside World Professional Darts Championship dat in januari 2014 van start gaat.
Het totaal aantal deelnemers aan het herentoernooi waarvan de namen nu bekend zijn komt hiermee op 23. De 24ste speler zal door de Nederlandse Darts Bond worden aangewezen waarna op woensdag 30 oktober de loting zal plaatsvinden.

De kaartverkoop voor de Zuiderduin Masters is inmiddels in volle gang.  Ook zijn er voor dit toernooi aantrekkelijke hotelarrangementen beschikbaar. Op dit toernooi kunt u de 24 beste heren, 6 beste dames en 6 beste jeugdspelers uit het nationale en internationale dartscircuit in actie zien. Informatie over tickets, passe partouts en hotelboekingen  en  het toernooi kunt u vinden op: www.zuiderduinmasters.nl.

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands