WDF/BDO

Drogisterij & Parfumerie Bas ook dit jaar sponsor van de hoogste finish Zuiderduin Masters

2Hoogstefinish-ZuiderduinMastersOok dit jaar een  extra bonus  in het prijzenpakket van de Zuiderduin Masters. Bas Harmse, eigenaar van DA Drogisterij & Parfumerie ‘Bas’ in Wormerveer en de online shop www.drogisterij-parfumerie.nl , heeft de organisatie van de Zuiderduin Masters laten weten ook voor  editie 2013 garant te willen staan  voor de hoogste finish.  De speler of speelster die tijdens het toernooi de hoogste uitgooi weet te scoren ontvangt hiervoor een bedrag van € 1.000,=. Vorig jaar werd deze bonus voor het eerst uitgereikt. Bas Harmse, vanaf 2002 vaste bezoeker van het toptoernooi in Hotel Zuiderduin, mocht toen de cheque overhandigen aan de Engelse darter Alan Norris.

Bas heeft een enorme passie voor de dartssport, naast zijn inzet als jeugdbegeleider bij dart vereniging Uitgeest  was hij door de jaren heen ook sponsor van enkele topdarters en gooit hij zelf ook een pijltje. Bas is vaak te gast geweest op andere grote evenementen, maar volgens hem is het toernooi in Egmond aan Zee het best georganiseerde toernooi van Nederland.

De sfeer, het format en de uitstekende locatie hebben hem een warm hart bezorgd voor dit toernooi. Hij wil dan ook geen minuut missen van het evenement en boekt al jaren een compleet arrangement voor alle dagen.

Ook de klanten van zijn DA winkel in Wormerveer laat hij meegenieten van dit prachtige toernooi door leuke acties. Voor meer informatie hierover of  over de drogisterij & parfumerie, kunt u terecht op  www.drogisterij-parfumerie.nl, een webshop met meer dan 7.000 producten!

error: © Prodarts Europe - the Netherlands