WDF/BDO

Remon Hurrebrink klaar voor Zuiderduin Masters

Als een nieuwe speler doorbreekt naar de top zijn er altijd een aantal items die achter de schermen zich in een snel tempo ontwikkelen. Zo draai je mee in de anonimiteit en is het alle zeilen bij zetten en zo zit je in een team en heb je een management. Ook Remon Hurrebrink, die aankomende vrijdag debuteert op het grote podium van de Zuiderduin Masters gaat dit toernooi nu op een professionele wijze tegemoet.

Remon Hurrebrink zal op de Zuiderduin Masters voor het eerst met zijn nieuwe shirt en nieuw logo te zien zijn. Vol trots vertelt Remon; ”Vanaf het moment dat ik ben gaan samenwerken met Dart Youngstars Management was het duidelijk dat ik aan mijn imago moest werken.

 Enerzijds omdat dit noodzakelijk is om sponsors aan te trekken en anderzijds omdat ik mezelf niet meer herkende. Daarnaast ben en blijf ik Tukker dus wilde ik geen fancy toestanden. Mijn manager Hans heeft dit goed opgepakt en een nieuw logo laten ontwikkelen wat aansluit op mijn bijnaam ‘the Hurricane’.  In overleg hebben we gekozen voor de kleuren zwart en goud. De eerste shirts zijn nu, helaas nog zonder sponsorvermelding, gedrukt en hopelijk zijn er nog bedrijven die daar dit  weekend al verandering in ku nen brengen.

Ik ben klaar voor dit toernooi dus gaat de beuk erin en ik zal volop proberen te genieten van hetgeen ik daar
mee ga maken. Aan mijn representativiteit zal het in ieder geval niet liggen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands