WDF/BDO

Remco van Eijden maakt deelnemerslijst Zuiderduin Masters op indrukwekkende wijze compleet

Met een fraaie overwinning in de finale van het NDB ranking toernooi in Lent heeft Remco van Eijden de laatste wildcard voor de Zuiderduin Masters zeker gesteld. De laatst overgebleven wildcard was bestemd voor de eerst geplaatste op de nationale ranking van de NDB. Vandaag, zondag 28 oktober, was de peildatum en bij aanvang van het toernooi had Remco als nummer 1 op de ranking 5 punten voorsprong op zijn directe concurrent, Dennis te Kloese.

De laatste sneuvelde in de kwartfinale en daarmee was de wildcard voor Remco al zeker. Maar de 35-jarige Zaankanter sloot de dag geheel in stijl af met een toernooizege. Hierdoor neemt hij meer afstand van de nummer 2 en komt een nationaal ranking kampioenschap aardig in beeld.

Voor Remco is het Zuiderduin Masters podium bekend terrein. In 2004 won Remco een plaatsingstoernooi voor de Masters en in 2007 bereikte hij de kwartfinale van de Zuiderduin Masters.  Voor de derde keer gaat deze darter uit Zaandam, die sinds 1993 actief is in de dartssport, proberen deze grote titel te winnen.

Alle 24 spelers die aan de komende Zuiderduin Masters gaan deelnemen zijn bekend en aankomende woensdag 31 oktober zal de loting in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee worden voltrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands