OVERIG NIEUWS

Presentatie dartstalent Jitse van de Wal onderwerp van gesprek in Metslawier

jitsevdwalDe datum zaterdag 22 februari 2014 zal bij Jitse van der Wal voor zijn leven in zijn geheugen gegrift blijven staan. Bijgewoond door zijn trotse ouders en grootouders werd Jitse die dag namelijk door zijn management officieel gepresenteerd  aan de inwoners van Metslawier, het regionale bedrijfsleven en de Nederlandse en Friese pers als talent vol dartsspeler. Na een korte introductie werd Jitse van der Wal  in het zonnetje gezet en zijn programma voor de komende tijd en zijn doelen als darter en mens bekend gemaakt.

Ook de huidige sponsors, FreQuenT Beveiliging en Letsplaydarts.info, kregen de nodige aandacht aangezien zij een voortrekkersrol vervullen voor toekomstige sponsors die Jitse hopelijk op korte termijn willen steunen. Aan het eind kreeg Jitse zijn nieuwe dartshirt overhandigd van DYM eigenaar, Santino Broer, en volgden er interviews en fotoshoots met de pers (o.a. Nieuwe Dockumer Courant) en RTV Noordoost-Friesland.

Speciale dank voor deze middag gaaat uit naar Café Veldzicht in Metslawier die de locatie voor deze gelegenheid aan Jitse beschikbaar had gesteld en met een kopje koffie of thee voor alle bezoekers. Via deze weg wil DYM alle bezoekers bedanken voor hun aanwezigheid en het bezorgen van een onvergetelijke middag aan een van de grote darttalenten in Nederland Jitse van der Wal

error: © Prodarts Europe - the Netherlands